ONS VERHAAL

Patjepeeërs en uitvreters! Geinponems en geitenbreiers! Yoghurtdrinkers en maleiers! Welkom bij Bar Mokum! We brengen een ode aan de stad, haar burgers & buitenlui, en haar bijdehante, maar tolerante inborst. Kom bij ons genieten van klassbakken van cocktailtjes, maar dan zonder de kouwe kak. Met Hollands gedestilleerd en lokale bikkesementen. En natuurlijk een deuntje hier en daar. (Van Dre tot Dré, zeg maar.) Dus kom met een goede luim en een lach op je bakkes. In je kloffie of helemaal uitgedost. Maar wel effe normaal blijven doen. Anders ga je maar wieberen.

WORKSHOPS

Klik hier om deze workshop te boeken.

COCKTAILWORKSHOP – HET BIKKELTJE

Spring achter de bar in Bar Mokum en leer hoe je de beste cocktails maakt. Onder leiding van een van onze cocktailexperts mix of shake je samen met je cocktailteam verrukkelijke drankjes!

Duur workshop: ±1,5 uur met 3 cocktails

Klik hier om deze workshop te boeken.

COCKTAILWORKSHOP – DE KROEGBAAS

Jij en je groep vrienden, familie of collega’s gaan een leuke middag tegemoet! Tijdens deze uitgebreide cocktailworkshop leer je alles over cocktails en hoe je zelf 5 van de lekkerste drankjes kunt maken, onder begeleiding van een van onze cocktailspecialisten.

Duur workshop: ±2,5 uur met 5 cocktails

Klik hier voor meer informatie.

GALLERIJ

RESERVERINGEN

We trakteren gasten op ouderwetse gastvrijheid en bediening aan tafel voor cocktails en kleine gerechten. Je kunt tot 90 dagen van tevoren reserveren. Is een datum volgeboekt? Geen paniek en beproef je geluk gewoon bij de deur. We zorgen ervoor dat er genoeg tafels vrij blijven. Hou er rekening mee dat je voor toegang 18 jaar of ouder moet zijn.
Openingstijden:

Zondag: 18:00 – 01:00 uur

Maandag: 18:00 – 01:00 uur

Dinsdag: 18:00 – 01:00 uur

Woensdag: 18:00 – 01:00 uur

Donderdag: 18:00 – 01:00 uur

Vrijdag: 18:00 – 02:00 uur

Zaterdag: 18:00 – 02:00 uur

COCKTAILBOEK

Benieuwd hoe wij onze cocktails maken bij Bar Mokum? Dan is dit een leuk boek met mooie foto’s om onze cocktails thuis na te maken. Leuk voor op je koffietafel, tussen je kookboeken of als cadeau!

Wil je wat werk, werk, werk, werk gedaan krijgen? Wij nemen bijna het hele jaar door mensen aan – kijk naar onze vacatures en stuur ons een e-mail.

COCKTAILSHAKER

Bar Mokum is op zoek naar een nieuw team van bartenders met passie voor cocktails. Je werkt samen met Leroy, de eigenaar van de bar en een nationaal kampioen met een gepubliceerd boek. Bar Mokum is de hoogst gewaardeerde cocktailbar in de stad, dus je moet wel in zijn voor een uitdaging en het leuk vinden om in een drukke omgeving te werken met een glimlach.

Ervaring min. 1 jaar achter de bar en basiskennis van cocktails is een must.

Om te solliciteren vul het formulier hieronder in.

BEDIENING

Wij zoeken leuke, flexibele, enthousiaste, parttime/fulltime (16 tot 40hr pw) collega’s voor in de bediening (vloeiend Nederlands en Engels). Bij deze hotspot kom je terecht in een jong, gezellig team met variabele werktijden (dag- en weekenddiensten). Bij Bar Mokum kunnen onze gasten van ‘s middags tot ‘s nachts terecht voor allerlei heerlijke cocktails, mocktails, snacks en een goede dosis Hip-Hop, funk, soul! Heb je affiniteit met cocktails, ben je energiek, servicegericht, gemotiveerd, collegiaal, representatief en hou je van gezelligheid? Vul dan het formulier in, voeg je CV toe en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in met je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op